gjerdemannen

Gjerdemannen.no

Hvorfor skal dere velge gjerdemannen.no?

Firmaet vårt ble startet i 1997 av Svend og Tormod. Dette gjenspeiler kvalitet og seriøsitet. Begge arbeider over 100% stilling i selskapet, slik at Du som kunde skal bli Svært fornøyd. Vi hjelper Dere med: Råd-Pristilbud-Spesialløsninger- Frakt- Monteringsveiledning.

Hvorfor PVC?

Trenger ikke male, eller beise. Påvirkes IKKE av muggsopp, vann, kulde, varme. Vaskes med såpevask ca. en gang i året. Er du lei av å bruke din sommerferie på skraping og maling av gjerde?

Ta kontakt med oss!

Uforpliktende tilbud, hvordan komme i gang: Ta noen bilder av ditt prosjekt, og lage en enkel skisse med mål, (se vårt kontaktskjema), ta gjerne noen bilder fra hvor gjerdet skal monteres. Med våre spesiallagde festebraketter i aluminium, eller galvanisert stål, så står gjerdet som støpt! Vi kan da prosjektere, og gi deg et skikkelig tilbud. Vi transporterer over hele landet til rimelige priser.

Liker du å prate, med de du skal handle med? Ring da vel! Gjerdemannen Tormod med tlf. 90 13 40 79, er verdens hyggeligste person som i tillegg til å være hyggelig, har enorme kunnskaper om produktene!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Gjerdemannen.no

Besøk oss!
Storbotn 110
5106 Øvre Ervik

Gjerdemannen Tormod:
90 13 40 79
tormod@eurowind.no

Daglig leder Svend:
91 72 22 78
svend@eurowind.no