content pusher

Glassgjerde

Et glassgjerde tar seg fantastisk ut sammen med et klassisk gjerde, men kan brukes både alene og sammen med stakitt også om ønskelig. Dersom man har en god utsikt så er det ofte ønskelig med et glassgjerde slik at man kan nyte utsikten. For eksempel brukes det ofte glassgjerde på balkong, eller i kombinasjon med et annet gjerde. Dersom man har en stor terrasse kan det være mye å ha glassgjerde hele veien. Noen ønsker gjerne å skjerme litt for innsyn noen steder, men ha samme håndløper og profil på gjerdet hele veien. Da er kombinasjonen av klassisk gjerde og glassgjerde i PVC veldig fin. Gjerdemannen er per 2017 den eneste som tilbyr denne kombinasjonen.

Det er flere fordeler med glassgjerde annet enn at det ser veldig pent ut. Ved bruk av glassgjerde kan man skape en lun og varm plass på terrassen. Et glassgjerde stopper vinden effektivt, og på denne måten kan man forlenge sesongen for å sitte ute. Man vil jo veldig gjerne utnytte solen på terrassen best mulig når den titter frem. Andre typer rekkverk kan ofte skjerme litt for solen, mens et glassrekkverk åpner man opp for solen og slipper inn lyset. Gjerdemannens vedlikeholdsfrie glassgjerder er av høy kvalitet, og har som resten av våre PVC gjerder 10 års garanti på fargen.

Slik som resten av gjerdene vi tilbyr, er selvsagt også PVC glassgjerdet vedlikeholdsfritt.

Se gjerne vårt eksempelbilde over for hvordan et vedlikeholdsfritt gjerde kan kombineres sammen med et glassgjerde. Se også vår side om gjerder for mer informasjon om både vedlikeholdsfritt klassisk gjerde og vedlikeholdsfri stakitt.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Gjerdemannen.no

Besøk oss!
Storbotn 110
5106 Øvre Ervik

Gjerdemannen Tormod:
90 13 40 79
tormod@eurowind.no

Daglig leder Svend:
91 72 22 78
svend@eurowind.no