content pusher

Hvorfor PVC

Vedlikeholdsfrie PVC gjerder, PVC rekkverk, PVC stakitt, PVC levegg og PVC porter.

Det er flere gode grunner til å velge gjerder i PVC. Det viktigste er kanskje at det er meget enkelt å vedlikeholde. Det krever ingen skraping eller maling, for å rengjøre trengs kun en spyleslange eller høytrykkspyler. Rekkverk i PVC ser veldig bra ut, og er konkurransedyktig når det kommer til pris. Materialet er av god kvalitet, og vi har 10 års garanti på fargen. Andre fordeler er at du kan kombinere levegger og gjerder, med for eksempel en levegg på terrassen som en skjermvegg ute, og ha et vedlikeholdsfritt rekkverk på resten av eiendommen. Alt i PVC og samme stil, slik at designet er gjennomgående. I tillegg kan man trekke kabler i håndløperne og montere lys og få et LED gjerde.

Produktinnhold:

PVC som brukes i Gjerdemannen sine produkter er produsert hos vår samarbeidspartner i Østen. Det brukes 100% ren PVC , ikke resirkulert. Det er høyt innhold av TiO2 (minimum 12%) . Den er tilsatt UV filter ( UV531) og en blyfri Ca/Zn stabilisator. Under høy temperatur produseres dette i topp moderne ekstraderingsmaskin. Innhold og produksjonsmetode gjør at materialet er innenfor ASTM standard.

Enkelt forklart. Materialet vi bruker tåler UV stråling, det har en høy strekkfasthet og tåler temperaturer mellom -40 og +60 grader celsius. Vi gir derfor 10 års garanti på vår PVC. Du vil ha et fint gjerde i mange år. Det du må gjøre er å vaske det ca. en gang i året eller ved behov.

Er du lei av å bruke sommerferie på skraping og maling av gjerde?

Hvorfor PVC?:
  • Trenger IKKE male eller beise.
  • Påvirkes IKKE av muggsopp, vann, kulde, varme.
  • Kan vaskes med såpevann, hageslange, høytrykkspyler ca. en gang i året.
  • Du vil ha et flott gjerde i mange år!
Gratis tilbud:

Ta noen bilder av ditt prosjekt, og lag en enkel skisse med mål. Vi kan da prosjektere, og gi deg et godt tilbud. Vi kan også ordne med transport til rimelige priser i hele Norge.

Kontakt Tormod Bøe
Mobil: 90 13 40 79
Epost: tormod@eurowind.no

Alternativ, eller kombinasjon:

Sjekk ut bilder og info på vår hjemmesiden for tips til hvordan vedlikeholdsfrie gjerder, porter, levegg osv. kan kombineres. Vi tilbyr også spesialtilpassede rekkverk, dette kan du lese mer om på vår side om spesialtilpassede, vedlikeholdsfri gjerder. Det kan også være lurt å se på vår Facebooksider (Euro Wind AS og Gjerdemannen) for flere tips til hvordan produktene kan kombineres. Der kan du se masse bilder fra kunder over hele landet som vi har levert til. Du finner nok raskt et gjerde du liker. Du kan kontakte oss på telefon eller mail, så finner vi en løsning for deg.

Hvis du lager en enkel skisse, med mål og relevant info. Hvis du kan ta et bilde eller to så er det også supert. Send det hele til Gjerdemannen (tormod@eurowind.no). Jeg vil lage en oversikt over materialbehov og pris på dette. Du kan gjerne bruke vårt skjema : "PVC forespørsel". Vi jobber med dette hver dag og ser kjapt hva du trenger, vi vil gjøre det vi kan for at du får en god løsning til en fornuftig pris. Vi løser det meste som skrå partier ukurante vinkler, opp trapper, høydeforskjeller, og andre spesial løsninger.

Vi har alle averterte produkter på lager i Bergen. Vi produserer kjapt spesialløsninger og leverer i løpet av kort tid. Les gjerne mer om lager og frakt her.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Gjerdemannen.no

Besøk oss!
Storbotn 110
5106 Øvre Ervik

Gjerdemannen Tormod:
90 13 40 79
tormod@eurowind.no

Daglig leder Svend:
91 72 22 78
svend@eurowind.no